Greek version of the web-siteEnglish version of the web-site                                       Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do

Αρχική

Ακαδημία

Εκπαιδευτές

Jeet Kune Do

Filipino Kali

Kuntao Silat

Ομαδικά Τμήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα

Βιβλιοθήκη

Άρθρα

Τεχνικές

Σεμινάρια

Συχνές Ερωτήσεις

Επικοινωνία 

Εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών Ευάγγελος Ζορμπάς

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα

 

Πληροφορίες για ιδιαίτερα μαθήματα στην Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do, εκπαιδευτής Ευάγγελος Ζορμπάς, τηλ.: 6946781911.

 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα απευθύνονται σε σοβαρούς ασκούμενους, ενήλικες και μεσήλικες, άνδρες και γυναίκες.

 

Η συχνότητα των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι συνήθως ενός μαθήματος την εβδομάδα (4 ιδιαίτερα μαθήματα τον μήνα), φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για την διεξαγωγή περισσότερων μαθημάτων εντός μίας εβδομάδας, εάν το επιθυμεί ο ασκούμενος (συνήθως για άτομα από την επαρχία).

 

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής ιδιαίτερων μαθημάτων σε μικρά γκρουπ με 2 ή 4 ή 6 άτομα, με σχετική έκπτωση ανά άτομο.

 

Τα ιδιαίτερα μαθήματα σε σχέση με τα ομαδικά μαθήματα έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Προσωπική προσήλωση του εκπαιδευτή πάνω στον ασκούμενο για την απαλοιφή μειονεκτημάτων και τον άμεσο εντοπισμό δομικών ατελειών.

 • Επιταχυνόμενη πρόοδος του ασκούμενου αποκτώντας σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα θεωρητικές βάσεις.

 • Εκμάθηση στον προσωπικό ρυθμό προσαρμογής και βαθμό απορρόφησης του ασκούμενου.

 • Επικέντρωση σε εξειδικευμένη θεματολογία με ολιστική προσέγγιση των προπονητικών αντικειμένων είτε για αγωνιστική προετοιμασία, είτε για απόκτηση συνολικής ακαδημαϊκής γνώσης.

 • Λεπτομερής και αποδοτικός σχεδιασμός του κάθε ιδιαίτερου μαθήματος έτσι ώστε όλα τα μαθήματα να αποτελούν αλληλένδετους κρίκους που στοχεύουν στην επίτευξη των προσωπικών στόχων του ασκούμενου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 • Φυσική αγωγή, ενδυνάμωση, προθέρμανση και αποθέρμανση σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη ειδικά για τον σωματότυπο, τις εκάστοτε αθλητικές δεξιότητες και μυοσκελετικές ανάγκες του ασκούμενου.

 • Προετοιμασία και ενίσχυση των ασκούμενων, που ήδη ακολουθούν τα ομαδικά μαθήματα της Ακαδημίας, πάνω σε αντικείμενα που υστερούν ή που θα ήθελαν να δώσουν περισσότερη έμφαση και εντρύφηση.

 • Ευελιξία στον χρονικό προγραμματισμό, κατόπιν συνεννόησης, σε ποιές ημέρες και ώρες μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα μαθήματα.

 • Ευκολία εκπαίδευσης και εξάσκησης για άτομα που έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά τους λόγω εργασίας και υποχρεώσεων ή προέρχονται από την επαρχία με αδυναμία παρακολούθησης συστηματικά των ομαδικών τμημάτων.

 • Ιδανικά για άτομα από την επαρχία που λόγω της μεγάλης απόστασης δεν μπορούν να έχουν συχνή εκπαίδευση και θέλουν να δημιουργήσουν μία τοπική ομάδα εξάσκησης (Training Group), υπό την επίβλεψη της Ακαδημίας, ως επικεφαλείς και συντονιστές της ομάδος (Group Leader).
   

 • Ιδανικά για εκπαιδευτές μαχητικών τεχνών στην Αττική, Θεσσαλονίκη ή γενικότερα στην επαρχία, ανεξαρτήτως βαθμού και τέχνης, που θέλουν να ξεκινήσουν στην σχολή τους μία παράλληλη ομάδα εξάσκησης Street Fighting (Training Group).

Η κράτηση του ιδιαίτερου μαθήματος (συγκεκριμένη ημέρα και ώρα) γίνεται πάντοτε με τηλεφωνική προσυνεννόηση (μία εβδομάδα πριν το μάθημα) και είναι δεσμευτική. Τυχόν ακυρώσεις μερικές ημέρες πριν το μάθημα είναι αποδεκτές, για τυχόν αυθημερόν ακυρώσεις γίνεται χρέωση του μαθήματος. Το κάθε ιδιαίτερο μάθημα είναι σχεδιασμένο για την παροχή συμπυκνωμένης προπονητικής και θεωρητικής ύλης για την ταχύρυθμη πρόοδο του ασκούμενου πάνω σε εξειδικευμένες τεχνικές θεματολογίες των μαχητικών τεχνών Jeet Kune Do, Filipino Kali, Silat και PFS. Η εκπαίδευση διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια και δεν εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμών. Χρησιμοποιείται άνετη αθλητική περιβολή και χρήση σύγχρονου προστατευτικού προπονητικού εξοπλισμού ανά περίπτωση.

 

Προσφέρονται ιδιαίτερα μαθήματα για τα εξής προγράμματα:

 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης Filipino Martial Arts Kali, άοπλη κατάρτιση (Panantukan) και ένοπλη κατάρτιση (Stick, Double Sticks).

 • Πρόγραμμα Law Enforcement Control Tactics, εκπαίδευση και κατάρτιση αυτοπροστασίας για αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς, σωματοφύλακες, security guards και σώματα ασφαλείας. Πληροφορίες

Ακόμα η Ακαδημία προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στα σεμινάρια που διοργανώνονται με τον εκπαιδευτή της Ακαδημίας Ευάγγελο Ζορμπά για τα ενεργά μέλη που ακολουθούν συστηματικά τα ιδιαίτερα μαθήματα στην Ακαδημία, καθώς και έκπτωση στα σεμινάρια με εκπαιδευτές από το εξωτερικό.

 

Στόχος της Ακαδημίας είναι η σωστή και ταχύρυθμη ανάπτυξη και εξέλιξη των ψυχοσωματικών δεξιοτήτων του ασκούμενου (Attributes), έκθεση σε σύγχρονες αποδοτικές μεθόδους προπονησιολογίας και τεχνοτροπιών, μαχητική εξοικίωση σε όλα τα πιθανά μαχητικά πεδία και ουσιαστική διαπαιδαγώγηση για την εξύψωση της ανθρώπινης υπόστασης. Μακριά από στείρα στερεότυπα ανούσιας μυθοπλασίας και ημιμάθειας…

 

 

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do:
Σύγχρονοι μέθοδοι προπονησιολογίας,
αποδοτικές τεχνοτροπίες αυτοπροστασίας
για τον ολοκληρωμένο μαχητή,
για τον σοβαρό ασκούμενο
και πάνω από όλα για
τον σκεπτόμενο άνθρωπο!

Ιδιαίτερα μαθήματα πολεμικών τεχνών

 

Εγγραφείτε στο Facebook Page της Ακαδημίας για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις δραστηριότητες και τα σεμινάρια που διοργανώνονται.

Ακαδημία Μαχητικής Τεχνολογίας Jeet Kune Do Αθήνα